Grupni programi

Dječji rođendani

Organiziraj dječje rođendane u srcu zagorja uz najbolju zabavu na brdu zabave! Paintball i splatmaster su idealne aktivnosti za tvoju ekipu vragolana i vragolanki. 🙂 Bez brige, splatmaster je siguran za tvoje klince, ali svejedno imamo dobnu granicu - 12 godina za paintball i 6 godina za splatmaster, ali ne zato jer je paintball opasan, već zato što klinci često nemaju snage nositi pušku i ostalo opremu (moraju još par tanjura žganaca popapati).

Za jedan fajt najmanje je 8 igrača, ali nebo je granica - ukoliko je igrača puno, složimo ih u više timova pa se neka igraju po sistemu turnira, tko jači taj tlači… ili druga verzija, 1 grupa se zabavlja na splatmasteru, a druga na ostalim aktivnostima ( stolni nogomet , viseča kuglana, streličarstvo, trampolin, pa se samo zamjene kada su gotovi.

Što obući?

Najbitnije sportska obuća! Zakon je da klince obučete kao da ih šaljete na bilo koji sport, sve ostalo će dobiti kod nas!

Koliko to traje?

Paintball ili splatmaster traje oko 3 sata ukoliko je više djece, i duže ali to je stvar između nas i vas. 🙂 Ostale aktivnosti po dogovoru.

Hrana i cuga? Pizze?

Hranu i cugu možete sklepati sami - imamo stolove i klupe. Donesite si i sami plastični pribor ili nešto kaj vam je najlakše za očistiti poslije jer je teta čistačica na godišnjem. 🙂 Ako hoćete iskemijeti sami nešto, možete na našem roštilju. U blizini imamo sve i svašta pa ako vam se ne da ili ste u cajtnotu mi vam sve riješimo. Za klince čevape, ražnjiće, pizze samo se javite par dana prije i nikakav problemček!

Što u slučaju lošeg vremena?

Ak nema kiše baš super, nema problema, sve je na brdu pa ako bude i padalo tek tak nema frke jer je sve po kontrolom. Da, bude malo sklisko ali ništa kaj bi njima smetalo za igru, a ako kiša počne full uvijek se mogu sakriti u našu kućicu od cca 200m2 koja ima i krov. Ak pada ko ludo i prognoza je za par dana dalje ista i hoćete odgoditi, možete odgoditi za prvi slobodan termin ili kada vam paše. 🙂

Koliko prije treba rezervirati ?

Ak što prije rezervirate sigurniji ste da bude vaš termin za taj datum slobodan. Netko rezervira tjedan prije, a netko i dva mjeseca prije… Svi hoće vikend, pa mi mogla biti i gužva. Možemo primiti najviše 2-3 rođendana u danu da bi sve bilo po pe-esu. Bitno je da rezervirate termin, a detalje se dogovorimo i kasnije. Ljudi smo. Mi ne prodajemo maglu nego zabavu. 🙂

Rezerviraj termin

Proslavi najbolje dječje rođendane u zagorju! Ili želiš odvesti ekipu s posla na paintball? Možda se želiš iskaliti na meti i pokazati joj tko je šerif u ovom gradu? Ako ti to nije dovoljno sigurno će te privući nogometni teren s umjetnom travom, trampolin, stolni nogomet, drvena kuglana i mnoge druge atrakcije.

Znamo da te zanima. Čekamo te. 🙂